Close

tijdloze basis

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar wil je het niet te groots aanpakken? Dan kan je met woonaccessoires je interieur ook een hele nieuwe uitstraling geven. Vaak zijn kleine veranderingen in bijvoorbeeld kleur al genoeg voor een groots effect!

Als je zorgt voor een tijdloze basis in je interieur dan kan je met woonaccessoires kleur en sfeer toepassen. Houd de bank, vloer en tafel rustig en voeg kleur toe door middel van kussens, kandelaars of een gekleurde wand. Dit scheelt je in de loop van de tijd enorm veel geld en tijd. De basis met duurdere stukken blijft dan behouden, maar de goedkopere woonaccessoires kan je makkelijk vervangen! Zo kan je een thema nemen of kan je je interieur aan de seizoenen aanpassen.

seizoenen

Met woonaccessoires kan je je interieur met de seizoenen mee laten veranderen. Zo gebruik je in de winter bijvoorbeeld warme kleuren en materialen zoals wol, schapenvachten, plaids, kaarsen, kandelaars etc. In de zomer berg je de schapenvachten weer op en kan je koelere kleuren en materialen met een gladde textuur toepassen zoals katoen. In de zomer komen planten en bloemen ook mooi tot hun recht in je interieur. Ook een wand is binnen een uur overgeschilderd in een frisse tint voor de zomer zoals mintgroen of zacht blauw.